GROTE FOTOSHOOT

Wil je met je familie op de foto dan is dit pakket voor jou!

Ik neem 1,5 uur de tijd voor jullie zodat jullie in allerlei opstellingen op de foto kunnen.
Jullie zien er voor deze gelegenheid waarschijnlijk op jullie beste uit… laten we zoveel mogelijk leuke foto’s maken. Nu hebben we tijd om het moment vast te leggen.

Wil je misschien met je hele familie op de foto en alleen 1 grote ingelijste foto of afdruk dan wijs ik je graag naar het op maat pakket, daar maak ik dan een speciale prijs voor.

3 > 8 PERSONEN

15 FOTO'S IN JE APP

1,5 UUR FOTOSHOOT

5 HR BESTANDEN

IS DEZE SHOOT HELEMAAL WAT JE ZOEKT ?

BIJVOORBEELD

Zijn dit het soort Familiefoto’s die je wilt laten maken? Klik voor meer op de portfolio pagina.

WAAR?

Zullen we afspreken? Hier zijn wat voorstellen van mij, maar kan natuurlijk ook wat jou het beste uitkomt.

Kies de STAD voor stoere foto’s die net even anders zijn. In Breda zijn enorm veel mooie plekken om naartoe te gaan. Het adres om elkaar te ontmoeten voor de fotoshoot is: Molsparking, achter de lange stallen 1, Breda (betaald parkeren)

Wil je gratis parkeren is dit een handige website: https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Breda/

Prachtige bossen zijn er genoeg in de omgeving Breda. Zelf ben ik wel verliefd op het Mastbos en is het erg leuk om af te spreken bij het speelbos. Er is een restaurant in de buurt en we kunnen zonder veel moeite allerlei stijlen foto’s maken.

Maar ook de prachtige zandvlaktes van het Cadettenkamp zijn uitermate goed bereikbaar

GRATIS APP MET JOUW FOTO’S

Je krijgt een gratis persoonlijke app met alle foto’s. Superleuk om bij je te hebben en te delen met je familie en vrienden. Je kunt het zelfs gebruiken om op social media te zetten. De app is geschikt voor alle smartphones.

Wil je eens kijken hoe dat eruit ziet?

FAMILIESHOOT OOK VOOR €100,-

Als je weet wat je wilt kun je een groepsfoto ook al voor €100,- boeken. Je krijgt dan een half uur fotografie, 1 bestand en 3 in een app. Enige wat erbij kan komen is reiskosten maar dat is afhankelijk van de locatie die je wilt.

Lijkt het je wat? klik dan verder voor de opties

PRINTEN EN INLIJSTEN

Een prachtig ingelijste foto aan de muur is toch het mooiste wat er is! Jouw moment door mij vastgelegd zoals jij bent. Of een mooi album van je shoot, ook leuk om te bewaren en te showen aan familie en vrienden!

Ik lever allerlei supermooie producten, kijk maar op de speciale pagina

© angelinaswart.nl – 2017