Trouwreportage

Op jullie huwelijksdag staan jullie in het middelpunt. Alles is geregeld, met zorg uitgekozen kleding en een planning die (hopelijk) soepel verloopt zonder al te veel geregel. Een trouwreportage maakt het verschil.

Uiteraard wil je graag een trouwreportage anders kijk je niet op mijn website. Je wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn van de foto’s. Omdat jullie een uniek stel zijn maak ik voor jullie een totaal prijs op maat afhankelijk van jullie wensen. Deze “op maat” benadering is voor allebei veel fijner en betaal je nooit teveel.

Maar om je een richtprijs te geven, een kleine reportage van de huwelijksvoltrekking met een groepsfoto komt op € 590,-. Je hebt dan een mooi ingebonden album van 20 pagina’s. Het liefst maak ik natuurlijk ook een mooie reportage van jullie samen, dat maakt het verschil.

Wil je dat we afspreken om jullie wensen te bespreken? Dat kan vrijblijvend. Ik heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring in trouwfotografie dus heb best veel tips om jullie dag extra speciaal te maken.

 

Zullen we een keer afspreken?

Trouwalbum

 

Jullie trouwreportage wordt door mij altijd afgeleverd in een album omdat het de meest mooie manier blijft om je foto’s te bekijken. Jullie persoonlijke album maken we samen en vervolgens laat ik het in Portugal inbinden. Daar zit het beste fotolab op dit gebied. Ook dit maak ik voor jullie op maat, er zijn allerlei afmetingen mogelijk, aantal pagina’s afwerkingen en zelfs extra boekjes voor ouders en/of vrienden.

email   : info@angelinaswart.nl |       telefoon : 06-51203350

© angelinaswart.nl – 2017